ωωωPokemon Go Plus

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): AHVG-POGOPLUS

Τιμή τιμοκαταλόγου: 44.90  

39.90

Κερδίζετε: 5.00 (11%)
-11%
Δεν υπάρχει απόθεμα

Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας για να μην χάσετε ούτε ένα Pokemon!

Το Pokémon GO Plus είναι μια μικρή φορητή συσκευή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το παιχνίδι ακόμα και όταν δεν μπορείτε να κοιτάτε το κινητό σας. Η συσκευή συνδέεται στο smartphone σας μέσω Bluetooth και σας ειδοποιεί για διάφορα συμβάντα μέσα στο παιχνίδι - όπως η εμφάνιση ενός Pokémon σε κοντινή απόσταση - μέσω δόνησης και φωτισμού LED. Ακόμα, μπορείτε να πιάσετε Pokémon ή να κάνετε άλλες απλές κινήσεις πατώντας το κουμπί της συσκευής.

Χαρακτηριστικά:

▪ Δονείται και αναβοσβήνει όταν βρίσκεστε κοντά σε ένα Pokéstop. Πατήστε το πλήκτρο Pokémon GO Plus για να ψάξετε το Pokéstop για αντικείμενα, και κάντε 'swipe' ή 'tap' για να προσθέσετε ότι αντικείμενα βρείτε στον κατάλογο σας.

▪ Αναβοσβήνει όταν βρίσκεστε κοντά σε ένα Pokémon. Πατήστε το πλήκτρο Pokémon GO Plus για να ρίξετε ένα Poké ball. Θα μπορείτε να ρίξετε Poké ball χρησιμοποιώντας το Pokémon GO Plus μόνο όταν είναι ένα Pokémon το οποίο έχετε ξαναπιάσει στο παρελθόν. Το Pokémon GO Plus θα αναβοσβήσει και θα δονηθεί όταν καταφέρετε να πιάσετε το Pokémon.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Φόρτωση...